DOLAR

32,6036$% 0.39

EURO

34,8369% 0.29

STERLİN

40,6905£% 0.22

GRAM ALTIN

2.503,68%0,79

ÇEYREK ALTIN

4.267,00%0,18

BİTCOİN

2101861฿%5.69419

a

Sancar, Bağımsız Aday Olduğunu Duyurdu

KKTC Milli İradeye Saygı Platformu Başkanı Talip Sancar yapılacak Milletvekili ara seçimlerinde aday olduğunu duyurdu
Milli İradeye Saygı Platformu Başkanı Talip Sancar 25 Haziran’da yapılacak olan erken milletvekilliği seçimlerine aday olduğunu açıkladı.
Sancar yaptığı yazılı açıklamada Ülkemizin geldiği noktada halka daha iyi hizmet etme açısından yapılacak olan erken milletvekili seçimlerine aday olmayı uygun gördüm
KRONİK SORUNLAR İÇİN RADİKAL KARARLAR ŞART
Uzun süredir birçok alanda sosyal projeler ile halkımıza en iyisini sunmak için canla başla çalıştım.
Geldiğimiz artık bu noktada ülkemizin her alanda yaşanan sorunlarına karşı kayıtsız kalmamak siz değerli halkımızdan yetki talep ediyorum.
KISIR DÖNGÜ HÜKÜMETLER ÜLKEYİ YANGIN YERİNE ÇEVİRDİ
Gelmiş geçmiş tüm hükümetler halkın faydasına yönelik adımlardan ziyade ranta yönelik duruşları nedeni ile halk ekonomik ve sosyal yönden artık unutularak kaderine terk edilmiştir. Gün geçmiyor ki pahalılık her alanda yaşamasın adil ,halka hizmet, devlet mekanizmasının doğru, dürüst tarafsız ve liyakat içinde bir yapıya kavuşması hepimizin ortak hayalidir.
GÜÇLÜ BİR  KKTC İÇİN HALKIN HER ALANDA AYAKTA DURMASI İLE OLUR
Yaşadığımız bu zor süreçte güçlü bir devlet yapısının ortaya çıkması için halkımızın ekonomik özgürlüğünü kazanması ve adil ,tarafsız bir yönetim anlayışı ile her alanda üretime dayalı güçlü KKTC’e olmaktan geçer.
ÇÖZÜM ODAKLI BİR YÖNETİM ANLAYIŞI
Talip Sancar ,Ülkemiz de var olan kronikleşmiş sorunlar  başta olmak üzere her alanda etkin ve verimli  bir çalışma içerisinde ortak  akıl ile sıkıntıların üzerinden gelmek için canla başla çalışacağız.
HALKIMIZIN REFAHI VE MUTLULUĞU HERŞEYDEN ÖNDE GELİR
Halkımızın refahı mutluluğu için  tüm sorunlara  çözüm odaklı bir mekanizma anlayışı içerisinde ,  25 Haziran’da yapılacak  olan  milletvekili ara seçiminde siz değerli halkımızın desteğini talep ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum
”Halkın iradesini yok sayan zihniyetler Tarihten yok olmaya daima mahkumdurlar”
Talip SANCAR
Milli İradeye Saygı Platformu Başkanı 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

24 patentiyle tıp dünyasında adından söz ettiren bir Kıbrıslı Türk:Prof. Dr. Hasan Havıtçıoğlu