İsrail Lobisi devrede! Beşiktaş-Maccabi Tel Aviv maçı İstanbul’da oynanmayacak

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, lig aşamasında Frankfurt, Ajax , Maccabi Tel Aviv, Lyon, Malmö, Bodo Glimt, Athletic Bilbao ve Twente ile eşleşti. Eşleşmelerin ardından İstanbul’da oynanması gereken Maccabi Tel Aviv- Beşiktaş maçıyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

TARAFSIZ SAHADA OYNANABİLİR

İsrail basınından Wall’da yer alan habere göre, Beşiktaş’ın Maccabi Tel Aviv ile karşılaşacağı mücadele tarafsız bir sahada oynanabilir.

BASKETBOL MAÇLARI ÖRNEK GÖSTERİLDİ

Haberde bu iddiayı desteklemek için Türk ekipleriyle İsrail takımlarının son dönemde yaptığı basketbol maçları örnek gösterildi. Maccabi Tel Aviv’in İstanbul’da oynayacağı Fenerbahçe maçının geçmişte Litvanya’ya alındığı belirtildi. Aynı şekilde Anadolu Efes karşılaşmasının ise Letonya’da oynandığı vurgulandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Maccabi Tel Aviv İstanbul Beşiktaş İstanbul Futbol Spor Haberler

Cevap bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com