DOLAR

38,5011$% -0.02

EURO

44,1469% 0.18

STERLİN

51,6683£% -0.14

GRAM ALTIN

4.105,37%0,01

ONS

3.322,19%0,16

BİST100

9.224,84%-0,88

Lefkoşa HAFIF YAğMURLU 22°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
bodrum bayan escortlar
  • Kibrisdakik.com
  • Türkiye
  • Kurtulmuş’tan Kıbrıs açıklaması “Tüm uluslararası platformlarda, Kıbrıs Türklerinin mücadelesini net şekilde ifade ettik”

Kurtulmuş’tan Kıbrıs açıklaması “Tüm uluslararası platformlarda, Kıbrıs Türklerinin mücadelesini net şekilde ifade ettik”

ad826x90

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, tüm uluslararası platformlarda, Kıbrıs Türklerinin mücadelesini net şekilde ifade ettiklerini vurguladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Meclis Başkanlığı’nın 2025 yılı bütçesinin sunumunda Kıbrıs konusunda da değerlendirmelerde bulundu.
Numan Kurtulmuş, tüm uluslararası platformlarda, Kıbrıs Türklerinin mücadelesini net şekilde ifade ettiklerini belirterek, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin milletin itibarını, hakkını ve hukukunu kararlılıkla savunduğunu söyledi.

Kurtulmuş, uluslararası sahada insanlık vicdanının sesi olmaya gayret ettiklerine de dikkati çekerek, Türkiye’nin sadece bölgesel değil, aynı zamanda küresel barışın temini için de katkı sağladığını kaydetti.

ad826x90

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Türkiye Dışişleri Bakanlığı rapora tepki göstrdi. “Raporda TC ve KKTC’nin haklı politikaları göz ardı edildi”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için kıbrısdakik inceleyebilirsiniz.