DOLAR

38,0072$% 0.07

EURO

41,0920% -0.01

STERLİN

49,2579£% 0.25

GRAM ALTIN

3.690,02%0,34

ONS

3.022,27%0,35

BİST100

9.715,58%4,48

Lefkoşa AZ BULUTLU 27°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
bodrum bayan escortlar
  • Kibrisdakik.com
  • Kıbrıs
  • Cumhurbaşkanı Tatar, 6 Şubat Depremi’nde hayatını kaybeden vatandaşların ailelerini ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Tatar, 6 Şubat Depremi’nde hayatını kaybeden vatandaşların ailelerini ziyaret etti

ad826x90

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Cumhuriyeti’nde 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremde yaşamını yitiren  Fatma ve Atay Arkan’ın ailesinin yanı sıra Elif, İlknur ve Arda Akbaba ve Amaç Arnavutoğlu’nun ailesi ile görüşerek, acılarını paylaştı ve çiçek takdimi yaptı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, ziyaretlerde yaptığı açıklamada, depremin üzerinden 2 yıl geçtiğini ancak acının dinmediğini söyledi.

Devletin her zaman depremde yaşamını yitirenlerin ailelerinin yanında olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Tatar, depremde hayatını kaybedenlerin adlarının yaşatılması için çalışmaların sürdüğünü vurguladı.

Deprem şehidi oldukları için Şampiyon Melekler için anma töreni düzenlendiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, depremde hayatını kaybeden diğer vatandaşları da kendisinin ziyaret ettiğini kaydetti.

Depremde hayatını kaybedenleri unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını anlatan Cumhurbaşkanı Tatar, depremde yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabırlar diledi.

ad826x90

Depremde yakınlarını yitiren vatandaşlar da gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, sürecin başından beri yanlarında olan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a teşekkür etti.

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Moral:Güvenilir veri yokken planlama kendini kandırmak demektir

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için kıbrısdakik inceleyebilirsiniz.