DOLAR

38,0301$% 0.44

EURO

41,4630% 0.31

STERLİN

49,5175£% 0.28

GRAM ALTIN

3.720,57%0,49

ONS

3.047,02%0,09

BİST100

9.810,94%-0,50

Lefkoşa ÇOK BULUTLU 17°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
bodrum bayan escortlar
  • Kibrisdakik.com
  • Kıbrıs
  • Cumhurbaşkanı Tatar, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü ve heyetini kabul etti

Cumhurbaşkanı Tatar, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü ve heyetini kabul etti

ad826x90

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Cumhurbaşkanlığından verilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar kabulde yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti halkının kendi değerlerini, gelecek nesillere aktarmak adına bu coğrafyada mücadele içerisinde olduklarını vurgulayan Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC’nin en güneydeki Türk devleti olarak güçlü bir şekilde yer aldığını ifade etti.

Yıllardır her türlü ambargo, haksızlığa rağmen Kıbrıs Türk halkının, yılmadan mücadeleye devam ettiğinin altını çizen Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıs Türk halkının kendi kültür, değer ve kimliğiyle varlığını yaşatma azmi içinde olduğunu ifade etti.

Anavatan Türkiye ile iş birliği içinde emin adımlarla yürümeye devam edeceklerini vurgulayan Cumhurbaşkanı Tatar, eğitim ve kültür altyapısının yanı sıra, kurum, kuruluşlarla da iş birliğinin önemli olduğunu ve mücadeleye katkı sağladığını ifade etti.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu da, yürüttükleri projeler ve faaliyetler hakkında Cumhurbaşkanı Tatar’a bilgi verdi ve Niğde’ye davet etti.

ad826x90

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Meclis Sayıştay Komitesi dört raporu onaylayarak, Genel Kurul’a sevk etti

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için kıbrısdakik inceleyebilirsiniz.