DOLAR

36,6753$% 0.09

EURO

40,0531% 0.19

STERLİN

47,6169£% 0.05

GRAM ALTIN

3.515,47%-0,04

ONS

2.984,18%-0,12

BİST100

10.840,59%1,05

Lefkoşa AZ BULUTLU 31°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
bodrum bayan escortlar

Cumhurbaşkanı Tatar, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı

ad826x90

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar yazılı mesajında şu ifadeleri kullandı:

 

“İnsan hayatını her şeyin üzerinde tutan, türlü zorluğa karşın özveri ile çalışan tıp doktorluğu mesleği, üniversite eğitimi süreci ile başlayarak sürekli yenilenmeyi mecbur kılan, bilimsel, sosyal ve teknolojik gelişmeleri izleyerek araştırmaların merkezinde olmayı gerektiren mesleklerdendir.

 

Tıbbın amacı; insanların sağlıklı ve yaşam kalitesini arttırarak mutlu bir yaşam sürmesini sağlamaktır. Bilim insanlarının tanı ve tedavi amaçlı geliştirdikleri yöntemlerin uygulanmasında Türk doktorları, bilim insanları ve diğer sağlık çalışanlarının tıp bilimini yönlendiren gelişmelere kimi zaman öncülük edip, kimi zaman da doğrudan büyük katkı sağladığını Covid 19 Pandemisi süreci ile yüzyılın afeti 6 Şubat depreminde bir kez daha şahit olduk.

ad826x90

 

İnsan sağlığı, mutluluğu ve huzuru için gecegündüz çalışan, savaş alanlarında ve yerigeldiğinde afet bölgelerinde canı pahasına görev yapan doktorlarımız ile sağlık çalışanlarımızın, çalışma koşullarının ve ortamlarının iyileştirilmesi, mesleklerini yerine getirirken endişesiz çalışmaları  için gerekeni sağlamak devletlerin görevidir. 

 

Sağlık alanındaki hizmetlerin, sağlık personelinin memnuniyetini yükseltmek ve dolayısı ile halka kesintisiz bir şekilde hizmet sunulması hepimizin temeninisidir. 

 

Sağlıklı yaşam her bireyin en temel hakkı olduğu gibi kaliteli sağlık hizmetleri günümüzde çağdaşlığın bir göstergesi olarak kabul edilmektedir. Devletlerin vatandaşlarına sağlıklı ve yüksek kalitede bir yaşam sürdürebilecekleri sosyo-ekonomik ve kültürel ortam sağlaması temel hedef olmalıdır. Bu bağlamda, ülkemizde son yıllarda, sağlık alanında yapılan global ölçekteki yatırımları, kamusal sağlığın gelecekteki teminatı niteliğindedir.

 

14 Mart Tıp Bayramı’nda, kendisini insanlık sağlığına adayan tüm doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımıza şahsım ve vatandaşlarım adına bir kez daha teşekkürlerimi sunarken, canımızı emanet ettiğimiz tüm sağlık çalışanlarının her daim yüreğimizde ayrı bir yere sahip olduğunu vurgulamak istiyorum.”

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAY-SEN yeni yönetimini belirliyor

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için kıbrısdakik inceleyebilirsiniz.