DOLAR

39,7257$% 0.16

EURO

45,8826% 0.2

STERLİN

53,5046£% 0.1

GRAM ALTIN

4.295,44%0,13

ONS

3.368,08%-0,01

BİST100

9.203,37%1,11

Lefkoşa PARçALı BULUTLU 35°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
bodrum bayan escortlar
ad826x90
ad826x90

Özçınar, Strasburg’daydı


ad826x90




Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nin İdari Komite toplantısına katıldı.


Belediyeler Birliği’nden verilen bilgiye göre, Özçınar’ın İdari Komite temsilcisi olarak katıldığı toplantı Fransa’nın Strasburg kentinde yapıldı.

İsveç, İdari Komite Başkanı Jelena Drenjanin tarafından açılan, üyelerin gündem taslağını kabul ettiği toplantıda, İnsan Hakları Stratejisi’nin uygulanması, özellikle çevreyle insan hakları konuları ele alındı.

Toplantıda, Avrupa yerel özerklik şartı ek protokolü, bölgesel tarih öğrenimi, kıyı erozyonuyla nasıl başa çıkılabileceği, yerel ve bölgesel düzeyde demokrasi ve insan hakları için katalizör olan kültürel miras ve bellek konuları da konuşuldu.


Yeni faaliyet konularının da belirlendiği toplantıda okul devamsızlığı, biyolojik çeşitlilik kaybı ve suç örgütleri tarafından uyuşturucu tedarikindeki yeni eğilimler tartışmaya açıldı.

ad826x90

Toplantıda ayrıca, Avrupa Konseyi ve AB tarafından ortak finanse edilen en eski girişim olan Avrupa Kültürel Miras Günleri (EHD) programıyla ilgili gelecek planları ve yerel/bölgesel yönetimlerin programa katkı yolları anlatıldı.




YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KIBTES: “Madleen gemisine müdahaleyi kınıyoruz”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için kıbrısdakik inceleyebilirsiniz.