DOLAR

39,7257$% 0.16

EURO

45,8826% 0.2

STERLİN

53,5046£% 0.1

GRAM ALTIN

4.295,44%0,13

ONS

3.368,08%-0,01

BİST100

9.203,37%1,11

Lefkoşa AZ BULUTLU 34°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
bodrum bayan escortlar
ad826x90
ad826x90

Avrupa Birliği Destekli Eğitim Programı Başladı: İlk Durak Güzelyurt Oldu


ad826x90



Pınarbaşı ve Kömürcü’de elektrik kesintisi

İçeriği Görüntüle


ad826x90

Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği ile Avrupa Birliği Gıda Güvenliği Projesi iş birliğinde hayata geçirilen sertifikalı eğitim programının ilk ayağı Güzelyurt’ta başarıyla gerçekleştirildi. Güzelyurt Terminal’de bulunan BES binasında düzenlenen eğitime, bölge üreticileri katıldı.

10 Haziran akşamı saat 19.00’da başlayan eğitim, 22.00’ye kadar devam etti. Türkçe ve İngilizce olmak üzere iki dilde sunulan eğitimde, katılımcılara çiftlik hijyeni, süt hijyeni, hayvan hastalıklarının erken tespiti ve önlenmesi, biyo güvenlik önlemleri, veteriner tıbbi ürünlerin akılcı kullanımı, gözetim ve acil müdahale yöntemleri gibi birçok önemli başlıkta bilgi aktarıldı.

Eğitim sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikası takdim edildi. Programın ana amacı, hayvansal üretimle uğraşan üreticilerin bilgi düzeyini artırmak ve üretim süreçlerini daha sağlıklı, sürdürülebilir ve güvenli hale getirmek olarak ifade edildi.

Yetkililer, eğitimlerin planlanan diğer bölgelerde de devam edeceğini belirtti. Program, 12 Haziran’da Lefkoşa AKM ve 17 Haziran’da Vadili Belediyesi ev sahipliğinde sürecek.





YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Başbakan Üstel’den çağrı: Gayri yasal tutuklama girişimlerine son verin

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için kıbrısdakik inceleyebilirsiniz.