Hakkındaki haberlerin kaldırılması ve sosyal medya müdahalelerine ilişkin iddialarla gündeme gelen UBP’li Fatma Ünal, Bugün Kıbrıs’a yaptığı açıklamada Aiplex adlı şirketle herhangi bir bağlantısının olmadığını söyledi.
Ünal, sürecin arkasında kendisinin bulunmadığını belirterek, “Bu saldırıların arkasında ben yokum. Böyle bir şirketi tanımıyorum, hiçbir aracı da koymadım” dedi.
Kendisine yönelik “örgütlü bir linç” yürütüldüğünü savunan Ünal, haberlerin kaldırılması ve dijital müdahale iddialarının medya içinden ya da daha geniş bağlantıları olan çevreler tarafından yürütülmüş olabileceğini öne sürdü. “İddia ediyorum, bunun arkasında kendi içinizden biri olabilir. Araştırın ve bulun” ifadelerini kullandı.
Ünal, son dönemde yaşanan süreçlerin kendisiyle ilişkilendirilmesini de reddederek, “Beni toplumun önüne hedef olarak attılar” dedi.
Sosyal medyada yapılan paylaşımlar sonrası bazı kişi ve hesapların tespitine yönelik girişimlerde bulunduğunu da belirten Ünal, iddiaların açığa çıkarılması gerektiğini ifade etti.










