EŞİNE HAKARET ETTİ, KAYINPEDERİNİ ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ

Ayrılma aşamasında olduğu eşine hakaret ettiği ve kayınpederini ölümle tehdit ettiği iddiasıyla tutuklanan Y.N., mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, zanlının 1 gün tutuklu kalmasına karar verdi.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran polis memuru Laçin Çelikesmer, olayın dün saat 16.00 sıralarında bir öğrenci yurdunda meydana geldiğini söyledi.

Çelikesmer, zanlının eşine hakaret içerikli sözler sarf ettiğini, kayınpederine ise “Öleceksin” diyerek küfür ettiğini belirtti.

Soruşturmanın devam ettiğini kaydeden Çelikesmer, zanlının Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde kontrolden geçirileceğini ifade ederek tutukluluk talebinde bulundu.

Yargıç Evren Mürsel, soruşturmanın selameti açısından zanlının 1 gün tutuklu kalması yönünde emir verdi.(MHA)

Cevap bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com