
Kıbrıs Türk Medya geçtiğimiz Cuma akşamı Girne Boğaz’ında geçtiğimiz aylarda açılan ve Kıbrıs halkının beğenisini kazanan Cyprus Taverna’da düzenlenen etkinlikte yeni yılı kutlamanın mutluğunu yaşadı.
Geceye Kıbrıs Türk Medya Direktörü Duygu Pehlivan, Genel Yayın Koordinatörü Alihan Pehlivan, Yazı İşleri Müdürü Onur Evrensel, Magazin ve Reklam Müdürü Orhan İsmailoğlu, çalışanlar ve yazarlar katıldı.
CYPRUS TAVERNADA EĞLENCE TAVAN YAPTI
Cyprus Taverna’da ilk olarak sahne alan Nil Kırlangıç söylediği şarkılarıyla eğlence sevenlere unutulmaz bir gece yaşatırken kendi izlemeye gelenleri mest etti.
Ardından ise sahne çıkan Oryantal Yeşim kıvrak danslarıyla beğeni kazanırken geceye renk katan isim oldu.
Pistin bir an olsun boş kalmadığı gecede Kıbrıs Türk Medya ekibi yoğun geçen bir yılın stresini atmanın mutluluğunu yaşadı.










