BAKANLAR KURULU 16 KİŞİNİN KKTC’YE GİRİŞİNİ YASAKLADI



Bakanlar Kurulu, yurtdışı bağlantılı suç örgütleriyle iltisaklı oldukları gerekçesiyle toplam 16 kişinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne girişini yasakladı.

Karar, güvenlik raporları doğrultusunda alındı. Raporda, söz konusu kişilerin “ağır yaralama, kurşunlama ve kasti hasar” gibi yasa dışı faaliyetlerde bulundukları ve suç örgütleriyle bağlantılı oldukları belirtildi. Ayrıca bu kişilerin kamu düzeni, yönetsel düzen ve genel ahlak açısından tehlike oluşturduğu vurgulandı.

Girişi Yasaklananlar (16 kişi):

15’i Türkiye, 1’i Portekiz uyruklu:

Gencay Kudret, Timuçin Açık, Ersin Akkaya, İbrahim Kudret, Aleks Shumskiy, Hasan Koluman, Burak Yazıcı, Barış Bışaroğlu, İsmail Atız, Şiyar Atız, Yakup Kayhan, Hamit Can Polat, Özkan Demirtaş, Mert Hasan Kazın, İlkay Soylu, Metehan Arıcı



ALFA SİGORTA

Cevap bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com