DOLAR

32,3515$% 0.3

EURO

35,1427% -0.05

STERLİN

40,9067£% -0.29

GRAM ALTIN

2.307,97%1,35

ÇEYREK ALTIN

3.971,00%0,12

BİTCOİN

2288612฿%3.31642

a

  • Kibrisdakik.com
  • Gundem
  • Özgöçmen: Başbakanlık ile varılan uzlaşı sonucu eylem sonlandırıldı.“Risk ödeneği konusunun sonuca ulaştırılması için görüş birliği sağlandı”

Özgöçmen: Başbakanlık ile varılan uzlaşı sonucu eylem sonlandırıldı.“Risk ödeneği konusunun sonuca ulaştırılması için görüş birliği sağlandı”

Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Sendikası, kamu görevlilerine verilen idari tatilin kendilerine uygulanmadığı gerekçesiyle yürüttükleri ek mesai çalışmama eylemini Başbakanlık ile varılan uzlaşı sonucunda kaldırdıklarını açıkladı.

Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Sendikası, 27 Haziran tarihine denk gelen arife gününün kamu görevlilerine idari tatil verilmesi ancak bunun kendilerine uygulanmaması nedeniyle haksızlığa uğradıkları gerekçesiyle yürüttükleri ek mesai çalışmama eylemine son verdiklerini duyurdu.

Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Sendikası Başkanı İbrahim Özgöçmen, sendikanın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Başbakanlık ile yapılan görüşmeler sonucunda kamu görevlilerine verilen idari tatilin kendilerine de verilmesi konusunda uzlaşı sağlandığını belirtti.

İbrahim Özgöçmen açıklamasında, “Alınan karar neticesinde mağduriyetimizin ortadan kaldırılacağı için başlatmış olduğumuz haklı mücadelemizi sonlandırıyoruz ve bu sabahtan itibaren planlanmış nöbetlerinize devam edileceğini duyururuz” ifadelerine yer verdi.

Özgöçmen, gündemlerinde olan “Risk Ödeneği” konusunda ise Maliye Bakanlığı’nın katılımı ile toplantılar düzenlenerek sonuca ulaştırılması için görüş birliği sağlandığını kaydetti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Tatar, Guterres’le telefonda görüştü