DOLAR

32,3784$% 0.05

EURO

34,7837% -0.05

STERLİN

40,6631£% 0.17

GRAM ALTIN

2.395,43%-0,05

ÇEYREK ALTIN

3.935,00%-0,27

BİTCOİN

1915702฿%2.62052

a

  • Kibrisdakik.com
  • Gundem
  • Doğu Akdeniz Üniversitesi ile Gazimağusa Belediyesi arasında işbirliği protokolü imzalandı

Doğu Akdeniz Üniversitesi ile Gazimağusa Belediyesi arasında işbirliği protokolü imzalandı

Doğu Akdeniz Üniversitesi ile Gazimağusa Belediyesi arasında Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nın çalışma ve kullanım kurallarını içeren işbirliği protokolü imzalandı.

DAÜ Rektörü Prof.Dr Aykut Hocanın imza töreninde yaptığı konuşmada belediyenin üniversitenin ihtiyaçlarına sağladığını bu işbirliğinin devam edeceğini kaydetti.

Üniversitenin öğrenci kayıtları hakkında da bilgi veren Hocanın, önümüzdeki günlerde kente yoğun bir öğrenci akışının olmasını beklediklerini yalnızca 3 bin öğrencinin Türkiye Cumhuriyeti’nden geleceğini açıkladı.

DAÜ Vakıf Yöneticiler Kurulu Başkanı Dr.Erdal Özcenk de, Kongre Sarayı’nın uzun yıllardır güncellenmeyen çalışma koşullarının yeniden güncelleneceği işbirliği protokolüne imza koymaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Kongre Sarayı hakkında bilgi aktardı.

Özcenk DAÜ’de yaşanan sıkıntıları alınacak bir takım tasarruf tedbirleri ve devlet desteği sayesinde aşmayı umduklarını belirtti.

Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay da, üniversitenin bulunduğu noktadan daha ilerilere taşınmasının önemine vurgu yaptı.

Uluçay Kongre Sarayı’nın ülkenin en büyük Kongre Merkezi olduğunu anımsatarak, yapılan işbirliği sayesinde birlikte güzel işlere imza atabilmeyi umduklarını vurguladı .

Daha sonra taraflar protokole imza koydu ve hatıra resmi çekildi. BRT

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Meteoroloji Dairesi’nden toz uyarısı