DOLAR

32,2053$% -0.22

EURO

35,1156% -0.22

STERLİN

41,0337£% -0.05

GRAM ALTIN

2.498,17%1,32

ÇEYREK ALTIN

4.035,00%1,11

BİTCOİN

2157821฿%0.74418

a

"Ödülü KKTC İçin aldım"

Orhan İSMAİOĞLU  
Dünyanın en prestijli yarışmalarından biri olan Top Model Of Universe dünya finali Geçtiğimiz günlerde İstanbul’un en şık mekanlarından birinde yapıldı.
Uzun yıllardır ülkemizde öğrenim gören ve H&V Ajansta modellik hayatına devam eden Beste Tuğçe Top Model Of Universe yarışmasında Dünya birincisi gelmenin mutluğunu yaşadı
Kıbrıs Türk Magazin’e konuşanan ünlü manken Beste Tuğçe ” Böylesine anlamlı bir yarışmada birinci geldiğim için çok mutluyum emeği geçen başta Kıbrıs’taki  ajansım H&V direkötrü Hayriye Vurdu olmak üzere Asil  Çağıl’a çok teşekkür ederim KKTC benim artık bir vatanım oldu bu ödülü KKTC için alıyorum” dedi  
Otuz dokuz ülkeden kadın ve erkek modellerin katıldığı finalin jüri başkanı ve aynı zamanda  yarışmanında   sahibi olan Ali Durgut tarafından yapıldı.  Türkiye güzeli Demet Şener ve  sponsorluğu üstlenen Umman krallığı Ahmet Dinar ise jüride başkan yardımcısı olarak yer aldı. 
Bir çok ünlü sanatçının yer aldığı gecede Lara ve Şevtuğ mükemmel bir müzik ziyafeti verdi. 
Yarışmanın sunuculuğunu ünlü şarkıcı, sunucu Tuğba Özay ve sektördeki önemli isimlerden Mehmet Yıldırım yaptı. Yarışmanın genç sunucusu İse 2023 Dünya ikinci güzeli seçilen Deniz Eser oldu. 
 Türkiye’nin  en iyi koreografı Asil Çağıl ise yarışmanın sanat yönetmeni olarak  yer aldı ve çok kaliteli bir gösteriye imza attı. 
15 kişilik uluslararası jüriye, Türkiye’nin moda ve sanat  camiasından  10 kişilik jüri eşlik etti.
Yarışma sonuçları açıklanırken büyük bir heyecan yaşandı.  Sierra Leone büyükelçisinin de davetli bulunduğu Salonu Afrikalı misafirlerin sevinç  çığlıkları kapladı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Şura’da komite çalışmaları tamamlandı