DOLAR

32,2053$% -0.22

EURO

35,1156% -0.22

STERLİN

41,0337£% -0.05

GRAM ALTIN

2.498,17%1,32

ÇEYREK ALTIN

4.035,00%1,11

BİTCOİN

2154904฿%1.92792

a

Google Chrome değişti! İşte yapay zekalı hali

Google, Chrome’un masaüstü sürümüne heyecan verici bir güncelleme getirdi. Bu küçük ama etkili yenilik, kullanıcılara büyük kolaylıklar sunuyor. Artık Chrome adres çubuğuna @gemini yazarak yapay zeka robotu Gemini ile sohbet kısmına hızlıca geçiş yapabilirsiniz. İşte kullanımı…

Google Chrome, yapay zeka robotu Gemini nasıl kullanılır?

Gemini özelliği, kullanıcıların doğrudan adres çubuğundan hızlı bir şekilde bilgi alışverişinde bulunmalarını sağlayan bir sohbet aracı olarak karşımıza çıkıyor. Yani, işlerinizi hızlandırmak için artık bir sayfa açıp arama yapmanıza gerek kalmayacak. Adres çubuğuna @gemini yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra sorunuzu ekleyin ve enter tuşuna basın.

Bu, sizi doğrudan Gemini’nin yanıt sayfasına yönlendirecek ve orada sorunuz hazır bir şekilde sizi bekliyor olacak. Bu özelliğin güzelliği, otomatik tamamlama veya öneri olmaksızın, yalnızca yazdıklarınıza odaklanması

USOM, Google Chrome güvenlik açığı için uyarı yayınladı. Google’ın paylaştığı son güncellemeyi hemen kurmalısınız.

Bu yeni kısayol ilk olarak “Chat with Gemini” şeklinde etiketlenmiş olsa da, birkaç kullanımdan sonra yalnızca “Gemini” olarak kısalıyor. Bu, kullanıcıların daha hızlı ve verimli bir şekilde etkileşimde bulunmasını sağlıyor. Chrome, bu kısayolları 2022’de tanıtmıştı ve şimdi bu özellikler, kullanıcı deneyimini daha da geliştirmek için genişletiliyor.

Google bu güncellemeyi çok fazla reklam yapmadan sessiz sedasız yayınladı ve şimdilik sadece masaüstü sürümlerinde kullanılabiliyor; mobil cihazlarda henüz bu kısayollar mevcut değil. Bu, masaüstü kullanıcıları için özel bir iyileştirme olarak görülebilir. Ayrıca, bu kısayollar Yeni Sekme Sayfası’ndaki arama çubuğunda çalışmıyor, yani tam bir entegrasyon henüz sağlanmış değil.

Son olarak, bu güncellemeyle Chrome kullanıcıları, bilgiye erişimde ciddi bir hız kazanıyor. Gemini, özellikle hızlı bilgi arayan veya anlık geri bildirim gerektiren durumlar için ideal bir araç. Google, bu tür yeniliklerle kullanıcı deneyimini sürekli olarak nasıl yeniden şekillendirebileceğini ve zenginleştirebileceğini bir kez daha kanıtladı.

Özelliği kullanabilmek için Google Chrome’un en güncel halini kullandığınızdan emin olmalısınız. 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Dünya'nın ikizi ortaya çıktı